skip to Main Content

El servei de dietètica integrativa o coaching nutricional ajuda a establir i gestionar pautes alimentàries saludables i dietes personalitzades. Els nostres professionals de la nutrició ofereixen el suport necessari per a introduir i establir uns hàbits que permetin assolir i mantenir un pes saludable així com millorar desequilibris en la salut.

El concepte de dietètica integrativa és més ampli que el de dietètica convencional ja que té en compte la globalitat de l'individu (cos, ment i emocions), així com la influència de l'entorn sobre la fisiologia del nostre organisme: per què mengem el que mengem, de quina forma ho fem, etc. Per portar un estil de vida més saludable hem de conèixer-nos més a fons i entendre quins aspectes de la nostra vida creen un ambient biològic desfavorable per a les nostres cèl·lules.

L'objectiu principal del nostre programa dietètic és establir amb cada pacient unes pautes individualitzades per afavorir i/o restablir l'equilibri cel·lular a través de la nutrició cel·lular activa, la determinació del perfil bionutricional de cada pacient, el coaching nutricional i un pla d'alimentació conscient adaptat a les seves necessitats específiques. D'aquesta manera s'aconsegueix millorar el seu estat físic, anímic i psicològic, així com la seva salut, benestar i autoestima.

Anàlisi i valoració: analitzem l'estil de vida, els antecedents i l'estat físic/emocional actual per determinar aquells excessos o mancances que estan perjudicant la salut. L'estudi també inclou la valoració dels percentatges de massa grassa, massa muscular i líquids corporals així com el perfil bionutricional de cada pacient amb l'eina IOMET.

Personalització de pautes: planifiquem unes pautes dietètiques personalitzades i establim estratègies individualitzades tenint en compte els gustos i l'estil de vida, evitant que el menú sigui monòton i avorrit.

Educació nutricional: a cada sessió assessorem, eduquem, resolem dubtes/problemes i acompanyem per aconseguir un tipus d'hàbits i alimentació més conscient i saludable.

Anàlisi d'èxits: analitzem l'evolució i l'assoliment dels objectius proposats (pèrdua o augment de pes, guanyar massa muscular, disminuir retenció de líquids excessiva, desintoxicar l'organisme, millorar desequilibris digestius, inflamatoris, hormonals...).

• Persones sanes que vulguin millorar o canviar la seva alimentació i adquirir uns hàbits més saludables.
• Persones amb sobrepès i obesitat.
• Persones en situacions especials com embaràs, lactància, menopausa, etc.
• Persones amb desequilibris o patologies clíniques com trastorns digestius, intoleràncies, inflors, disbiosi intestinal, sobrecàrrega hepàtica, acne, falta d'energia, trastorns del son, estrès, diabetis o resistència a la insulina, hipertensió, dislipèmies, fetge gras, àcid úric, malaltia inflamatòria intestinal, etc.

Realitzem assessorament personalitzat i plans nutricionals adaptats a qualsevol patologia: diabetis, celiaquia, hipertensió, colesterol alt, al·lèrgies i intoleràncies alimentàries, obesitat, insuficiència renal, disfàgia, etc. Per això és imprescindible que un facultatiu diagnostiqui la malaltia, després de realitzar les proves mèdiques pertinents.

Per aconseguir el millor rendiment esportiu, prevenir lesions i accelerar la recuperació post-entrenament és imprescindible seguir un bon pla nutricional i una dieta saludable.

Back To Top