skip to Main Content

[/vc_row]

L’anàlisi dèrmica facial és una analítica professional de la pell feta a partir de tecnologia mèdica d’última generació, i amb la qual s’analitzen de forma automàtica la dermis i l’epidermis, des de la superfície fins a les capes més profundes.

La tecnologia utilitza una lent especial de triple tractament d’imatge que permet un diagnòstic precís dels paràmetres principals que afecten la pell:

• L’anàlisi dèrmica facial determina acuradament el tipus de pell i analitza les diverses zones de la cara (barbeta, pòmuls, front, etc.).
• Permet fer mesuraments específics dels factors de la pell més rellevants a tractar: tipus de pell, hidratació, uniformitat, porus, taques, arrugues, elasticitat i secreció sebàcia.
• Permet comparar imatges de detalls concrets i facilitar-ne un seguiment personalitzat.

• Hidratació: com més hidratada està la pell, més capacitat té de conduir electrons. Els sensors de DermoPrime detecten les quantitats d’electrons més petites, oferint així un mesurament molt precís.
• Uniformitat i porus: el sensor que l’usuari es col·loca sobre la pell és una microcàmera d’alta resolució i sensibilitat (410.000 píxels i 1.0 lux de sensibilitat lumínica). Aquesta càmera il·lumina la pell de manera homogènia per diagnosticar-ne les característiques.
• Taques: el sistema utilitza llum polaritzada, que és completament innòcua per a la pell, per analitzar les capes més profundes i visualitzar els components responsables de la seva pigmentació.
• Arrugues: una de les tècniques més fiables per avaluar el grau d’envelliment de la pell és la detecció de les arrugues. Mitjançant la microcàmera que actua com a microscopi, i utilitzant un angle especial de llum, ens és possible mesurar la profunditat de les arrugues.
• Elasticitat: mitjançant un emissor i un receptor s’apliquen unes ones sonores que provoquen certes microondulacions a la pell. Si la pell està ben hidratada, les ones es transmeten amb major facilitat i rapidesa.
• Greix/sèu: per a aquesta anàlisi s’utilitza un paper especial que reacciona passant del color rosa al vermell en aquelles zones on s’absorbeix sèu.

Posteriorment, quan s’escaneja amb la càmera el patró del paper impregnat, el software del sistema utilitzat en el diagnòstic facial pot reconèixer els paràmetres essencials que determinen el nostre tipus de pell.

Back To Top