skip to Main Content

Aquest tractament tòpic està formulat específicament per atacar l’acne i les imperfeccions cutànies de les pells amb tendència acneica i prevenir-ne la reaparició.

Fem un tractament de l’acne dissenyat en col·laboració amb Dermus, l’associació de clíniques de dermatologia.

Es diferencia de la resta de tractaments d’acne existents perquè aconsegueix inhibir l’enzim precursor de la secreció sebàcia (5-alfa reductasa DHT) i aconsegueix tractar l’acne des de l’origen de la causa.

El tractament consisteix a provocar una regeneració i una descamació cutànies mitjançant l’aparició d’agents quimioexfoliants que permeten actuar en diferents profunditats. El resultat del tractament s’aconsegueix amb la sinergia del tractament en cabina i l’aplicació rigorosa del tractament a domicili.

• Inhibeix i controla la secreció sebàcia
• Millora l’aspecte de les marques residuals de l’acne
• Controla la proliferació bacteriana
• Neteja la pell d’impureses i la purifica, desengreixa i hidrata
• Repara les manifestacions cutànies de les pells proacneiques i regula el nivell sebaci de la pell
• Unifica el to de la pell
• Afavoreix la descamació superficial i evita l’obstrucció dels porus

Segons el grau i l’evolució de l’acne, el tractament es complementa i/o combina amb altres tractaments:
• Acnelan
• Peelings químics
• Tractament hidrotermal
• Làser fraccionat de Palomar (per a cicatrius residuals)

L’acne, conegut com a acne comú o vulgar, és una de les disfuncions dermatològiques més freqüents de la pell. Pot presentar-se en qualsevol etapa de la vida, si bé sol aparèixer majoritàriament en l’etapa de la pubertat.

Es tracta d’una alteració cutània inflamatòria que afecta les unitats pilosebàcies de la pell, caracteritzada per la formació de pàpules, quists, pústules i en ocasions nòduls i cicatrius.

Les glàndules sebàcies són la clau de les disfuncions de la pell acneica. El rostre, especialment el front, i la part superior de l’esquena són les zones del cos on les glàndules sebàcies són més grans i nombroses.

L’acne té un origen multifactorial, i és provocat principalment pels canvis hormonals durant la pubertat, la menstruació, l’embaràs o altres factors, com l’estrès, factors hereditaris, l’acumulació de cèl·lules mortes a la pell, irritació cutània, alguns medicaments, etc.

Les imperfeccions de les pells grasses o amb acne es produeixen seguint el procés següent:

1. Augment de la secreció de sèu
2. Acumulació de cèl·lules mortes a la pell
3. Augment de l’activitat bacteriana de la pell
4. Inflamació cutània

El diagnòstic de l’acne és clínic, no necessita la realització de cap prova complementària.

Una vegada definit el tipus i el grau d’acne, fem un tractament personalitzat mitjançant agents exfoliatius, que ens permeten controlar i inhibir l’enzim precursor i responsable de la secreció de sèu, tractant totes les manifestacions causants que representa una pell amb acne.

Com a complement al tractament de l’acne, i per tal de millorar les marques i cicatrius residuals que provoca, es poden realitzar:
• Peelings químics
• Tractaments mitjançant làser fraccional (llum per pulsacions acne)
• Microneedling amb peeling Prx-T33

L’acne és una patologia de la pell. Tots els tractaments que comporten un procés de quimioexfoliació requereixen un tractament postpeeling (a domicili), que consisteix en l’aplicació d’una cosmètica específica per a la cura i la protecció de la pell que afavoreixi el procés de renovació cel·lular. El tractament per a pells amb acne ajuda a controlar i millorar les diferents manifestacions que es presenten i requereix constància i manteniment per tal de combatre brots futurs.

Back To Top