skip to Main Content

El tractament amb àcid hialurònic és un farciment facial mitjançant el qual se subministra àcid hialurònic amb la finalitat de rejovenir el rostre. El tractament amb àcid hialurònic permet un canvi subtil i precís a partir del moment mateix de l’aplicació, ja que aporta volum gràcies a la seva capacitat de captar aigua, cosa que es tradueix en una pell més hidratada, fina i lluminosa.

L’àcid hialurònic és una molècula de sucre (polisacàrid) cristal·lina i transparent que es troba en la nostra pell, teixits i òrgans. La seva funció és la d’hidratar la pell i proporcionar-li volum i flexibilitat mitjançant l’atracció d’aigua, certes vitamines i minerals.
Amb el pas del temps, la presència d’àcid hialurònic al cos disminueix notablement, fet que produeix, entre altres coses, l’envelliment de la pell i, per tant, l’aparició d’arrugues, flacciditat o pèrdua de fermesa.

Una de les principals propietats de l’àcid hialurònic és la seva gran capacitat per atraure i retenir l’aigua. El seu ús en tractaments mèdico-estètics permet rehidratar en profunditat la pell de la zona tractada perquè el seu aspecte sigui més llis i, en augmentar el seu gruix i volum, disminueixin també els solcs de la pell.

L’àcid hialurònic s’injecta per corregir els signes de l’envelliment facial en funció de les necessitats de cada pacient.

•    Contorn i comissura dels llavis
•    Volum labial i facial (pòmuls)
•    Arrugues labials o peribucals
•    Solc nasogenià
•    Arrugues perioculars externes

El farciment facial amb àcid hialurònic es basa a injectar quantitats molt petites mitjançant una injecció intradèrmica, de manera que el producte s’integri de forma natural en el teixit dèrmic mitjançant absorció, amb l’avantatge de no ser rebutjat pel nostre organisme. No necessita test previ de compatibilitat i es considera una de les maneres més segures de combatre les arrugues.

El temps mitjà de permanència de l’àcid hialurònic a la pell sol ser de 6-10 mesos. Passat aquest temps, s’inicia un procés de reabsorció de la pell, que l’elimina de forma natural.
El resultat estètic de l’àcid hialurònic se sol observar des de la primera sessió, encara que per obtenir millors resultats de vegades cal fer dues o tres infiltracions, depenent de l’estat d’envelliment cutani i dels hàbits de la persona.

•    No s’ha d’injectar en al·lèrgics a la lidocaïna
•    No s’ha de fer servir en pacients hipertròfics
•    Cal evitar les injeccions en àrees inflamades o infectades
•    No s’ha d’injectar en embarassades o lactants

Back To Top