skip to Main Content

El tractament facial Ellansé és un farciment dèrmic únic i innovador format per microesferes de policaprolactona (un material molt segur utilitzat en sutures quirúrgiques). El tractament facial Ellansé aconsegueix una correcció immediata de les arrugues i els plecs, a més d’activar la producció de col·lagen natural (tipus I i III).

Ellansé és un tractament facial revolucionari que actua sota la dermis profunda. Està indicat per tractar els signes de l’edat, sobretot en aquells rostres on comença un procés de retrocés del volum facial i de despenjament.

El farciment dèrmic Ellansé està compost per microesferes llises de policaprolactona (un polímer biodegradable) i carboximetilcel·lulosa, que actua com a vehicle.
Un cop injectat el farciment, la carboximetilcel·lulosa es comença a reabsorbir i comença la neocol·lagènesi (formació de nou col·lagen de tipus I i III), que substituirà el volum perdut. D’aquesta manera, s’aconsegueix bioestimular la zona, a més d’omplir solcs i arrugues.

El tractament facial Ellansé es basa a injectar quantitats molt petites de la substància de farciment facial mitjançant injeccions en el teixit, de manera que el producte s’hi integri de forma natural mitjançant absorció i sense presentar rebuig.

El tractament facial Ellansé requereix una única sessió per obtenir resultats de manera immediata. És un tractament de llarga durada, els efectes del qual es perllonguen entre 1 i 2 anys.

•    Resultats visibles immediats.
•    Retorna la forma i el volum al contorn facial.
•    Revitalitza la pell i en recupera la fermesa mitjançant l’estimulació natural de col·lagen de tipus I i III.
•    N’hi ha prou amb una sola sessió per obtenir el resultat.
•    Els seus efectes són a llarg termini (d’1 a 2 anys, depenent de l’opció Ellansé).
•    És una substància totalment reabsorbible pel cos.

Es recomana evitar els banys calents i l’exercici vigorós durant les 24 hores següents al tractament.
Cal evitar també la sobreexposició a la llum solar i als raigs UV durant la setmana següent al tractament.

Ellansé no presenta efectes secundaris, tan sols els propis d’un farciment facial (enrogiment suau, petits hematomes o inflor lleu), que desapareixen en 1-2 dies.

Back To Top